Senin, 09 November 2009

MACAPAT LANGGAM BOWO NYIDAMSARI DAN NGIMPI DAN ANOMAN ABONG

BOWO NYIDAMSARI LANGGAM
DUH WONG AYU PEPUJANING ATI
KOYO NGENE WONG NANDANG ASMARA
OPO THO AWAKU DEWE
DUH DEWA JAWOTO GUNG
WELASA MRING WAK MAMI
BESUK KAPAN KATEKAN JEJER LAN WONG AYU
UMPOMO SIRA NAHKODO
TANPA PRAHU SASAT DARA DENPEPETRI
NYIDAMSARI ASMARA.

BOWO LANGGAM NGIMPI
NGAMBORO ING NGAWANG NGAWANG
ANGELANGUT BEBASAN TANPO TEPI
NARABASING MEGO MENDUNG
MIBERMIDERI JAGAT
NGULANDORO NGAMBORO NGUNGGAHI GUNUNG
TEMUNGKUL NGUMBAR GAGASAN SATEMAH GINOWO NGIMPI


BOWO ANOMAN OBONG
CARITANE WAYANG JAWI
ING PROJONGALENGKO DRAJO
RAHWONO RAJA ARANE
GAWE GEGER NYALONG DEWI SINTA
ANOMAN CANCUT TUMANDANG
ALENKA WUS DADI AWU
KOBONG GEDHE JRONING PROJO

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar